Rencasa

Español (spanish formal Internacional)
A+ R A-

Tendències per 2019

Correu electrònic Imprimeix PDF

Coses que van a ser tendència aquest 2019. Tons foscos i càlids en els tèxtils, al bany colors blancs i els materials naturals, i el llum d'aranya conquistarà la llar. les tendències de decoració que triomfaran el 2019.

1. Està de moda el 'neofifty': les línies simples. Tornen, en definitiva, els anys 50, amb les seves terres de damero i colors potents, encara que tot passat per un tamís elegant, cura i menys cridaner.

2. Tons foscos i accents càlids en les tapisseries

Els espais de 2019 seran luxosos i en aquest sentit s'imposen els tèxtils sumptuosos i els colors càlids. D'una banda, predominaran els tons més foscos, amb totes les varietats del vermell, verds i blaus profunds com a protagonistes d'espais més elegants. D'altra, els colors neutres, com els grisos o beix, conviuen amb accents de tons càlids -com els taronges, teules o Bordeus en la tapisseria de peces grans com el sofà o altres seients.

3. L'aparador es fa amb un espai definitiu a la casa

Entre les peces destacades, l'aparador guanya cada vegada més lloc en la decoració de la casa dels usuaris de Houzz. Sobretot, els aparadors vistosos, coloristes i d'aire dels setanta.

4. Color i estampats grans a la sala

Els materials seran els grans protagonistes en els salons, i es reflectirà en tendències com acabats artesans, l'atenció al detall i les línies senzilles. Al saló, el color i els grans estampats guanyen protagonisme.

5. El color blanc i els materials naturals dominaran el bany

La fusta, la pedra o el marbre són ja clàssics. El color va anar guanyant lloc en els petits detalls. Els acabats metàl·lics, com el bronze o els daurats, troben el seu espai en elements com les saboneres o les aixetes.

6. S'ha acabat la frontera bany dormitori

Quant a la distribució de les llars, en general la gent vol espais cada vegada més versàtils i oberts. Així, el bany anirà guanyant presència i s'anirà incorporant al dormitori. La manera de fer-ho, amb revestiments idèntics a terra i la paret -com, per exemple, microcemento-. També capçals que separen el dormitori de les zones humides sense arribar a tancar l'espai per complet.

7. El color envaeix la cuina

Definitivament, la cuina s'obre a la casa i guanya cada vegada més protagonisme a la llar. En tot cas, segueix sent un espai singular i el color serà la clau. A més, el paper pintat, sobretot amb motius vegetals, guanya cada vegada més adeptes.

8. El llum d'aranya conquesta la llar

En els últims anys, hem vist com la llum d'aranya s'ha revisitat i nous dissenys de han anat fent un lloc a les cases versions sorprenents i dissenys contemporanis en què guanya protagonisme especialment l'ús del plàstic. El llum d'aranya ja no és una lluminària exclusiva del saló, sinó que és una peça més versàtil que també troba lloc al dormitori, la cuina i fins i tot el bany.

9. Al bany, miralls grans i rodons

Seran d'estil dels vuitanta. A més, en els banys, igual que a la resta dels sòls, dominarà el terratzo.

10. Catifes 'gamberres'

La tapisseria ja no és un món exclusiu dels colors neutres. Els tons més càlids amb dibuixos petits que busquen un cert contrast i aporten textura. Una certa tendència 'gamberra' s'estendrà a les catifes, amb jaspiats, taques o punts.

11. Els telèfons de baquelita

Definitivament seran un complement decoratiu de moda

aaaaa.jpg - 42.09 Kb

 

Darrera actualització de divendres, 4 de gener de 2019 18:50

Decorar pisos pequeños

Correu electrònic Imprimeix PDF

Les cases petites són un autèntic repte per a la decoració i el disseny d'interiors, per això et proposem idees modernes per decorar cases petites.

1. La importància de les estanterías.- Quan l'espai és limitat, aprofitar cada centímetre és una necessitat, les prestatgeries t'ajudaran a afegir un toc de personalitat a les teves habitacions alhora que una superfície ideal per tenir totes les teves pertinences organitzades.

2. Línies rectas.- És un recurs perfecte per donar més sensació d'amplitud visual. Pots combinar peces del mobiliari de línies rectes amb colors clars i l'efecte serà espectacular.

3. Un mobiliari apropiado.- Els mobles d'altura reduïda i línies senzilles t'ajudaran a no recarregar els ambients.

4. Espejos.- Els miralls serveixen per potenciar la lluminositat dels espais així com la seva contribució a fer que els espais semblin més grans.

5. Tota una pared.- Una solució moderna i efectiva per maximitzar l'espai és substituir una paret completa per un revestiment de mirall, aconseguiràs que vessi d'amplitud.

6. Mobles funcionals i plegables.- L'aposta per peces multifuncionals i, fins i tot, plegables, et permetrà resoldre els teus limitacions espacials alhora que dónes resposta a les funcionals. Saló i menjador s'integren en un mateix espai en aquesta proposta moderna que introdueix un mobiliari molt complet per construir un conjunt extremadament acollidor.

7. Llums de Ambient.- La il·luminació és una eina que et permetrà crear ambients espectaculars sense haver de sacrificar més superfície de l'estrictament necessària. Instal·lada a la paret.

8. Colors perfectos.- Si l'estil que busques per als teus habitacions és modern, llavors has d'apostar per tons terra, bancs i grisos, és a dir, tons neutres. L'beix és perfecte per donar una calidesa singular a qualsevol habitació i, en qualsevol cas, es tracta de tonalitats propícies per generar una major sensació espacial en cases petites.

9. Taules Redondas.- Les línies rectes són les preferides per l'estil modern però no exclouen propostes atractives en altres formats. Una senzilla taula rodona convida als comensals a gaudir dels plaers culinaris al mateix temps que trasllada certa sensació de llibertat de moviment.

10. Separació d'ambients. La integració d'espais és una de les tendències més actuals i, en conseqüència, una de les idees modernes que pots posar en pràctica a l'hora de decorar cases petites. Unir, per exemple, la cuina i el saló prescindint de parets et permetrà guanyar en amplitud visual i un simple canvi en el paviment o la presència d'un moble determinat pot servir-te per delimitar els espais d'un i altre.

11. Aprofita espai sota cama.- Com en qualsevol altra estada d'una casa petita, al dormitori ha de regnar l'ordre. Una idea moderna de decorar aquestes habitacions és aprofitar l'espai sota el llit instal·lant solucions d'emmagatzematge com ara calaixeres o armaris que ens permetin mantenir tot organitzat.

12. Llits abatibles.- els llits abatibles. Quan la seva naturalesa com a elements del descans no és necessària pots amagar fent que passin per un simple armari i alliberant l'espai que ocupen al dormitori.

lupa mira casa.jpg - 45.31 Kb

 

Darrera actualització de divendres, 4 de gener de 2019 18:35

Modificacio Llei Arrendaments urbans

Correu electrònic Imprimeix PDF

Amb entrada en vigor per al dimecres 19 de desembre, el BOE del dimarts 18 de desembre publica el Reial decret llei 21/2018, de 14 de desembre, de mesures urgents en matèria d'habitatge i lloguer.

Com fèiem esment a la notícia publicada per Iberley, aquest RD-llei modifica les següents normes: Llei d'Arrendaments Urbans, Llei de Propietat Horitzontal, Llei d'Enjudiciament Civil, Text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals i Text refós de la Llei de l'Impost sobre Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats

Modificacions en la LAU :

Destaquen l'extensió dels terminis de pròrroga obligatòria i la pròrroga tàcita dels contractes d'arrendament d'habitatge. S'estableix en 5 anys el període de pròrroga obligatòria, excepte en el cas que l'arrendador sigui persona jurídica, supòsit en què es fixa un termini de 7 anys.

Pel que fa a la pròrroga tàcita, s'estableix que, arribada la data de venciment del contracte o de qualsevol de les pròrrogues, i un cop transcorregut el període de pròrroga obligatòria, si no hi ha comunicació d'alguna de les parts en què s'estableixi la voluntat de no renovar-lo, es prorrogarà el contracte durant 3 anys més.

Pel que fa a la fiança, es fixa en 2 mensualitats de renda la quantia màxima de les garanties addicionals a la fiança que poden exigir a l'arrendatari, ja sigui a través de dipòsit o d'aval bancari, i llevat que es tracti de contractes de llarga durada.

En matèria de lloguer turístics, es modifica la LAU per a realitzar una precisió tècnica en l'exclusió de l'àmbit d'aplicació d'aquesta llei de la cessió temporal de l'ús que comporta l'activitat de les anomenades habitatges d'ús turístic, suprimint la limitació que aquestes hagin de ser necessàriament comercialitzades a través de canals d'oferta turística i remetent específicament al que estableix la normativa sectorial turística que sigui aplicable.

Modificacions en la LPH

Se centra en modificar pel que fa a la realització d'obres de millora de l'accessibilitat.

En primer lloc, s'incrementa fins al 10% de l'últim pressupost ordinari la quantia del fons de reserva de les comunitats de propietaris i s'estableix la possibilitat que aquests recursos es destinin a la realització de les obres obligatòries d'accessibilitat que preveu l'article deu .1.b) de la Llei 49/1960, de 21 de juliol, sobre propietat horitzontal.

En segon lloc, s'estén l'obligació de realitzar tals obres d'accessibilitat en aquells supòsits en què les ajudes públiques a les quals la comunitat pugui tenir accés assoleixin el 75% de l'import de les mateixes.

En matèria d'habitatges d'ús turístic, també es recull una reforma del règim de propietat horitzontal que explicita la majoria qualificada necessària perquè les comunitats de propietaris puguin limitar o condicionar l'exercici de l'activitat, o establir quotes especials o increment en la participació de les despeses comunes de l'habitatge, en el marc de la normativa sectorial que reguli l'exercici d'aquesta activitat i del règim d'usos establert pels instruments d'ordenació urbanística i territorial.

Modificacions en la LEC

Es produeixen modificacions en matèria de desnonaments d'habitatge. Es modifica el procediment de desnonament d'habitatge quan afecti llars vulnerables, i estableix que la determinació de la situació de vulnerabilitat produirà la suspensió del procediment fins que s'adoptin les mesures que els serveis socials considerin oportunes per un termini màxim d'un mes, o de dos mesos quan el demandant sigui persona jurídica.

És a dir, des que sigui notificat l'embargament, els serveis socials hauran d'emetre un informe al jutjat informant de la situació en què queden els desnonats. Un cop el jutjat rebi l'informe, es paralitzarà el procediment de desnonament durant 1 mes o 2 mesos si l'arrendador és persona jurídica, per buscar solucions.

Modificacions en la Llei de les hisendes locals i la LITPAJD

Respecte a l'IBI, s'estableix:

→ S'exceptua de l'obligació de repercutir l'impost a l'arrendatari quan l'arrendador sigui un ens públic en els supòsits de lloguer d'immoble d'ús residencial amb renda limitada per una norma jurídica.

→ Es modifica la regulació del recàrrec previst per als immobles d'ús residencial desocupats amb caràcter permanent, mitjançant la seva remissió a la corresponent normativa sectorial d'habitatge, autonòmica o estatal, amb rang de llei, a fi de que pugui ser aplicat pels ajuntaments mitjançant l'aprovació de la corresponent ordenança fiscal.

juez.jpg - 27.42 Kb

 

 

Darrera actualització de divendres, 4 de gener de 2019 18:16

Gairebé 25% d' Espanya viu de lloguer

Correu electrònic Imprimeix PDF

Espanya ha estat tradicionalment un país de propietaris. Però aquesta tendència comença a canviar. En els últims tres anys hi ha hagut un notable increment del percentatge de la població que viu de lloguer. En 2017, segons les xifres d'Eurostat, aquest indicador es va situar en el 22,9%. I, segons els experts del sector immobiliari, el previsible és que continuï augmentant durant els propers anys.

La tendència s'explica pel repunt de preus que han tingut els pisos en ciutats com Madrid i Barcelona des 2015. Això ha dificultat l'accés a l'habitatge i ha empès al lloguer a un bon percentatge de la població. En els últims trimestres, aquest augment de la demanda també ha tingut repercussió en els preus del lloguer, que està creixent a un ritme de dos dígits en les grans ciutats. Malgrat això, el percentatge de població que viu de lloguer va augmentar set dècimes el 2017, fins a situar-se en el 22,9%. El 2008, preludi de la crisi econòmica espanyola, tot just un 19,8% de la població vivia de lloguer.

Aquest increment està acostant a Espanya a les grans potències europees, que reflecteixen un percentatge molt més alt en aquest indicador. A Alemanya, segons Eurostat, un 48,6% de la població vivia de lloguer a 2017. França (35,6%), Regne Unit (35%) i Itàlia (27,6%) mostren taxes similars.

Per contra, als països d'Europa de l'Est hi ha encara un gran volum de propietaris. Només un 3,2% dels romanesos viu de lloguer. Països com Croàcia (9,5%) i Eslovàquia (9,9%) també mostren percentatges inferiors al 10%. Mentrestant, la mitjana europea es manté en el 30%.

En el cas d'Espanya, el previsible és que aquest indicador es mantingui a l'alça durant els propers exercicis, sobretot si s'acaba de produir el canvi de tendència de l'Euribor.

Els experts del sector auguren una imminent desacceleració dels preus del lloguer i de la compravenda. Però el previsible és que el seu impacte sigui més gran en l'arrendament. I és que, segons analistes i consultors immobiliaris, en el cas del lloguer les famílies tenen un pressupost màxim que no solen sobrepassar. Un límit que no es produeix en la compravenda, ja que l'impacte del seu pagament es pot difuminar en el temps mitjançant el crèdit hipotecari. Segons Eurostat, un 30% de la població espanyola té una hipoteca.

L'esforç per pagar aquest tipus de préstec, de fet, ja està creixent. Segons l'últim informe de la consultora immobiliària Tinsa, els espanyols destinen de mitjana el 17,2% dels seus ingressos familiars bruts (que no recullen el pagament d'impostos) a afrontar el primer any d'hipoteca. Hi ha importants diferències geogràfiques dins d'aquesta tendència. Balears (23,5%), Màlaga (22,2%) i Barcelona (18,2%) són les províncies en què es realitza un major esforç financer. A Sòria, Castelló i Palència, per contra, aquest indicador ronda el 12%. Malgrat això, hi ha una tendència generalitzada a l'alça. I en ciutats com Madrid i Barcelona l'esforç financer per pagar la hipoteca «està arribant a cotes molt elevades», segons el director del servei d'Estudis de la consultora, Rafael Gil.

El canvi de tendència que està experimentant l'Euribor provocarà, previsiblement, un increment d'aquest esforç financer. I això provocarà que més famílies optin pel lloguer, que també s'ha vist afavorit en els últims anys per un canvi cultural de la societat espanyola.

chica cogiendo lllaves.jpg - 15.55 Kb

Segones hipoteques

Correu electrònic Imprimeix PDF

Quines són les exigències de les entitats bancàries perquè et compris la segona casa que necessites per desconnectar.

Disposar d'una segona residència no està a l'abast de tots. Però amb la recuperació econòmica hi ha molts que han tornat a mostrar interès en comprar a la muntanya o en primera línia de mar. Hi ha diferències entre una hipoteca de primera i de segona habitatge. Aquestes són les diferències:
Hipoteques més curtes

Actualment has d'estar pagant una hipoteca per al teu residència habitual i segurament ho hauràs de fer en un termini de 30 anys. O fins i tot de 40. Però en el cas d'habitatges d'ús no habitual els terminis per cancel·lar la hipoteca són menors. Una hipoteca de segon habitatge haurà de ser pagada al banc en un termini de 20 o 25 anys.

Finançaments menys quantioses

Les segones habitatges no són tan urgents com un primer habitatge la qual serà la llar on vas a passar el major temps de la teva vida. Per això els bancs aporten més finançament per a la teva residència habitual que no per la teva casa de camp. Mentre que en el primer cas la majoria d'entitats financeres aporten el 80% del capital finançat, per a les segones residències, en general, només van a aportar el 60% o en alguns casos poden donar un crèdit hipotecari de fins al 75%.

Més condicions per accedir al crèdit

En els préstecs hipotecaris per a segones residències les entitats financeres són més exigents. Enteses com a operacions de més risc (en cas que l'hipotecat tingui problemes de liquiditat abans deixarà de pagar les quotes per a la hipoteca de la segona residència que no les de la seva llar habitual), els bancs endureixen les condicions i demanen un major esforç financer per part del comprador. A més si la casa resulta embargada i el banc es queda amb l'immoble (gran part dels pisos de banc generats per la crisi immobiliària són segones residències) probablement estarà ubicat en zones rurals i / o vacances, difícils de col·locar al mercat.

el comprador ha de tenir un bon calaix d'estalvis i uns ingressos assegurats per poder pagar la casa juntament amb la reduïda finançament del 60/75%. Si per a un habitatge habitual ha de reunir aproximadament el 30% del valor de l'habitatge, per a una segona residència aquest percentatge pot elevar fins al 50%.

A més, ja que les hipoteques de segon habitatge tenen menys termini, les quotes són més elevades, de manera que les entitats requereixen ingressos més alts que per a la contractació d'un préstec hipotecari per a una residència habitual.

dinero hombre.jpg - 27.26 Kb

Darrera actualització de divendres, 17 d'agost de 2018 18:15

Pàgina 1 de 6

Buscador d'Immobles


 

 

Solictar más información

Email: 
Referencia: 
Nombre: 
Apellido: 
Teléfono: 
  He leído y estoy de acuerdo con la política de protección de datos de carácter personal
    

126491783 2