Rencasa

Español (spanish formal Internacional)
A+ R A-

Política de Privacitat

AVÍS LEGAL i DADES EMPRESA. POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a tots els usuaris que estan a la web de la societat grup immobiliari rencasa sl, amb NIF B-25613720 i domicili social a la ciutat de Lleida, Av Prat de la Riba 47, i amb el número de telèfon de contacte 973 223252 i adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , i que d'ara endavant l'anomenarem "l'empresa".

La utilització d'aquesta pàgina web, implica que l'usuari d'aquest portal al accedir-hi expressa la plena acceptació i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions i condicions generals detallades a continuació, i en conseqüència, l'usuari ha de llegir atentament aquest Avís Legal

DISPOSICIONS I CONDICIONS :

1.- Totes les informacions, fotos, dades, logotips, imatges, marques, rètols, so, programes, textos, així com la informació i els continguts que s'hi recullen en aquest lloc web estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel.lectual i industrial a favor de "l'empresa" i no es permet la reproducció i / o publicació, total o parcial, del lloc web, ni el seu tractament informàtic, ni la seva distribució, ni la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilació ,ni altres drets reconeguts legalment al seu titular, sense el permís previ i per escrit de "l'empresa".

2.- La informació de les fitxes dels immobles o de les promocions immobiliàries o de les campanyes publicitària són orientatives i de caràcter general, i està subjecta a possibles canvis. Tota la informació relativa al R. D. 515/89 del 21 d'Abril, es troba a disposició dels compradors a les oficines de "l'empresa".
Les dades, informacions, etc., Que apareixen en aquest portal, no tenen valor contractual, podrà ser modificats o actualitzats, sense previ avís.

3.- L'usuari, únicament i exclusivament, pot utilitzar el material que aparegui en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb finalitats comercials o per incórrer en activitats il.lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel.lectual estàn expressament reservats per "l'empresa", que vetllarà pel compliment de les anteriors condicions i per la deguda utilització dels continguts presentats en les seves pàgines web, exercitant totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d'infracció o incompliment d'aquests drets per part de l'usuari.

4. - Tant l'accés a aquest web com l'ús que pugui fer de la informació continguda en el mateix és de l'exclusiva responsabilitat de qui els fa. "L'empresa" no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que puguin derivar d'aquest accés o ús de la informació. "L'empresa", no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que puguin causar al sistema informàtic de l'usuari (hardware i software), dels fitxers o documents emmagatzemats en aquest, com a conseqüència de la presència de virus a l'ordinador de l'usuari utilitzat per la connexió als serveis i continguts de la web, ni d'un mal funcionament del navegador o de l'ús de versions no actualitzades d'aquest.

5. - Aquest lloc web podria contenir inexactituds, omissions rellevants, imprecisions o errades. "L'empresa" no assumeix cap responsabilitat ni garanteix, en cap cas, la veracitat, exactitud i actualitat de les dades contingudes en el seu lloc web. L'usuari que accedeix al mateix exonera a "l'empresa" de qualsevol responsabilitat en relació a la fiabilitat, utilitat o falses expectatives que aquest lloc web pogués produir-li.

6.-"L'empresa" podrà modificar o actualitzar, sense previ avís, la informació continguda al seu lloc web, així com la seva configuració, presentació i condicions d'accés.

7.- "l'empresa" garanteix que tots els continguts i serveis que s'ofereixen en aquesta web, respecten el principi de dignitat de la persona, el principi de no-discriminació per motius de raça, sexe, religió, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol altra circumstància personal i social, així com el principi de protecció de la joventut i de la infància.

8.- En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'objecte és garantir i protegir, pel que fa al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, . "l'empresa" informa que les dades dels usuaris no són incorporats a cap fitxer, ja que són eliminats un cop acabada l'activitat per la qual van ser demanades. Els Usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades

9.- "L'empresa" no utilitza cookies que quedaran emmagatzemades a l'ordinador. La navegació per la nostra web és anònima i únicament es registra informació sobre el nombre de visites, dia, hora, etc. en els fitxers històrics o logs amb fins exclusivament estadístics. Cal que el servidor conegui aquestes dades per poder comunicar-se i enviar-li la petició realitzada i que a través del navegador es pugui veure a la pantalla.

10.-Les dades recollides en els formularis existents en aquesta web, s'utilitzaran exclusivament per facilitar a l'usuari la informació sol • licitada i mantenir una correcta gestió durant la prestació de serveis de "l'empresa". Les dades no són incorporades a cap fitxer, ja que són eliminats un cop acabada l'activitat per la qual van ser recollides després de contactar amb l'usuari. Els Usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades.

11.- Aquest Portal posa a disposició dels usuaris uns dispositius tècnics d'enllaços, ja siguin links, directoris o eines de recerca, els quals permeten l'accés a pàgines web o sites que és gestionat per tercers. L'empresa no exerceix cap titularitat sobre els mateixos, i no comercialitza ni ofereix els continguts i serveis que contenen, per tant no assumeix cap responsabilitat ni directa ni subsidiària sobre aquestes pàgines web o sites

12. - "L'empresa" presenta en aquest web immobles amb dades i imatges. Aquesta informació ha de ser presa com a referència i es recomana sempre la visita a l'immoble seleccionat per a confirmar la veracitat d'aquests. En cap cas aquesta informació constitueix document contractual.

13. - Mitjançant el present Avís Legal i d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, l'empresa avisa als usuaris de la seva política de protecció de dades, perquè aquests determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar les dades personals que se li puguin requerir amb ocasió de la subscripció o alta en alguns dels serveis oferts. Les respostes sobre dades personals són voluntàries. Les dades personals recollides seran tractades de forma confidencial, l'única finalitat de recollir-los és per poder oferir els serveis requerits. L'usuari accepta que les dades personals per ell facilitades puguin ser objecte de tractament en fitxers automatitzats titularitat i responsabilitat d'aquesta empresa, per a la finalitat per als quals han facilitat.

14. - Vostè té dret a accedir, rectificar o cancel.lar les seves dades notificant al nostre domicili social indicat a l'encapçalament, mitjançant fax, correu electrònic o correu postal. Només se li concedirà l'accés, rectificació o cancel.lació de les seves dades personals realitzada a través del correu electrònic quan el seu tràmit sigui efectuada a través de la mateixa adreça de correu a través de la qual ens va remetre la informació i aportant la seva clau personal que figuri notificada a través del formulari en línia. A aquests efectes vostè és l'únic responsable del control del compte i usos que de la mateixa s'efectuïn per tercers. "L'empresa" quedarà exonerada de responsabilitat en el cas que la comunicació de noves dades es realitzi des de l'adreça de correu electrònic inclosa en el formulari de consulta i que s'inclogui la paraula clau per vostè triada, doncs en aquest cas considera que és vostè qui la realitza, ja que és la seva responsabilitat mantenir el control sobre la seva adreça de correu electrònic i el secret de la contrasenya necessària per donar-li el dret d'accés, rectificació i cancel.lació a les seves dades emmagatzemades en els nostres fitxers i paraula clau.

15.- Rencasa és el nom comercial (marca) usat per diferents societats, entre les quals hi ha la titular d'aquesta web, les quals són les úniques responsables de les accions que realitzen.

16.- "L'empresa" i el "usuari", amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten al dels jutjats i tribunals de Lleida per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar de l'accés a aquesta Web.

Buscador d'Immobles


 

 

Solictar más información

Email: 
Referencia: 
Nombre: 
Apellido: 
Teléfono: 
  He leído y estoy de acuerdo con la política de protección de datos de carácter personal
    

126491783 2